vineri, 20 mai 2011

Ceai et caetera Brasov


Pentru ca in weekend avem mai mult timp liber si cautam intotdeauna sa profitam la maximum de el si sa ne intalnim prietenii sau pur si simplu sa ne rasfatam, va recomand un loc plin de caldura in Brasov. Nu stiu cati dintre voi prefera ceaiul. In iua de azi cafeaua este consumata atat dimineata cat si la pranz sau seara. Eu una, prefer ceaiul l aorice ora din zi sau din noapte, atata timp cat este fierbinte si indulcit cu miere.
Cea mai cosy ceainarie din Brasov se gaseste pe strada Castelului numarul 37, si se numeste Ceai et caetera. De unde acest nume? In aceasta locatie nu se consuma doar ceai si eventual vreun biscuite/muffin care dau bine langa o ceasca de ceai aburinda. Aici se socializeaza. Poti veni singur sau insotit si acolo sa cunosti oameni cu care poti interactiona in timp ce joci diverse jocuri: de carti, de masa, de societate. Asadar, nu este o simpla ceainarie. Totul este invaluit de o muzica blanda care nu dauneaza auzului.
Pentru mai multe detalii, va invit sa vizitati si siteul lor oficial!
Sa aveti un weekend insorit!

Un comentariu:

  1. Intr-adevar este o Ceainarie fantastica. Daca iti plac ceaiurile, turta dulce, jocurile, muzica blanda, cartile si oamenii, atunci trebuie sa mergi pe Str. Castelului nr. 37 (ring the bell, and go in). Daca vrei sa vezi vreo expozitie foto, iarasi poti merge acolo, singur sau cu prietenii si te poti pierde in imaginile de pe pereti.Daca nu ai incercat pana acum toate tipurile de ceai, faceti un experiment si beti cate unul diferit in fiecare saptamana, va veti simti extraordinar, garantez. Si daca nu a-ti fost pana acum acolo, mergeti macar din curiozitate :) D.S

    RăspundețiȘtergere