marți, 10 mai 2011

MIERE, pere in panere, noi avem dupa placere


MIERE, pere in panere, noi avem dupa placere

Nu, nu a venit toamna. Nu e nici sezonul recoltei. Mi-a placut doar jocul de cuvinte.

Saptamana trecuta am primit de la Complexul Apicol Veceslav Harnaj, un colet ce continea o crema APIDERMALIV, un borcanel de miere cu laptisor de matca, si o cutie de fiole de LAPTISOR DE MATCA liofilizat.

Am citit foarte multe informatii interesante despre crema APIDERMALIV, si eram foarte curioasa sa o incerc. Eu am tenul mixt, dar iarna si o mare parte din primavara si toamna, am anumite zone ale tenului foarte uscate. Si, de aceea, am o reala problema atunci cand aleg o crema de fata. De la aceasta firma am mai folosit Lotiunea APITEN, si crema Apidermin care mi s-a parut mult prea grasa si greoaie pentru tenul meu.

Am ales sa aplic crema seara, dupa demachierea de rigoare. Imi place faptul ca are o textura foarte cremoasa, fiind o crema spornica; am avut nevoie de o cantitate mica de crema pentru toata fata. Crema s-a absorbit destul de greu in piele, in urma unui masaj vertiginos. Nu mi-a dat impresia de crema prea grasa. Mirosul mi-a placut pentru ca este foarte discret.(nici un ingredient al cremei nu are un miros greu, persistent). Am folosit crema timp de cateva zile si am de gand sa o folosesc in continuare. Am observat o usoare imbunatatire a aspectului tenului. Tenul este mai luminos si mai hidratat. Am recomandat aceasta crema si prietenelor mele si chiar le-am dat crema mea pentru a o testa. Toate au fost destul de incantate de ea.

Mierea de salcam cu laptisor de matca este delicioasa. Consum dimineata pe stomacul gol cate o lingurita cu miere. Nu-mi place sa o amestec cu altceva.

Cat despre LAPTISORUL DE MATCA liofilizat, nu stiu inca cum il voi folosi. Cred ca prin luna iunie o sa incep o cura cu laptisor de matca si o sa incerc sa mananc cat mai multe fructe si lefume proaspete pentru un fel de detoxifiere a organismului.

“All in all, thumbs up for Complexul Apicol Veceslav Harnaj!!!”
Cu siguranta, o sa va recomand produsele cu caldura, de acum inainte. Va multumesc pentru promptitudine si pentru generozitate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu