duminică, 5 februarie 2012

Prima mea comanda iherb.com


M-am lasat purtata de val si dupa ce am citit postarile bloggeritelor din Romania referitoare la comenzile de pe situl iherb, m-am hotarat sa imi comand si eu cate ceva.
Primul produs este un Crystal body deodorant, o alternativa la ceea ce folosesc deja de aproape un an. Am ales roll-onul pentru ca mi se pare mult mai usor de folosit; acesta costa 2,79$ in conditiile in care eu am dat pe piatra de alaun 25 de lei anul trecut.
Al doilea produs este o pasta de dinti XyliWhite, de la Now Foods, deoarece vroiam de mult sa incerc asa ceva. Nu are SLS, fara fluoride, cu xylitol natural, are 181 de grame la pretul de 3,81 $. Nu mi se pare un pret exorbitant tinand cont de faptul ca Parodontax sau Sensodyne au preturi de l a18 lei in sus.
Al treilea produs este un shake de proteine, pe care o sa-l beau dimineata in goana inspre munca. Stiu ca nu este varianta cea mai buna, dar decat sa dau banii pe Herbalife(care contine exact aceleasi ingrediente), am preferat sa cumpar varianta mai ieftina. Are 140 de calorii pe portie, fara gluten si cu multa proteina din soia. Ce imi place cel mai mult este ca are aroma de vanilie, si costa 10 $ o cutie de 540 gr.
Ultimul produs este un produs pe care il voi primi gratis. Daca dam comanda de pe acest site ne putem alege mostre sau produse gratuit. Eu mi-am ales aceste pastile,(care contin fibre solubile) care mi-au ramas in minte de la o emisiune de-a lui Dr. Oz in care povestea despre cum sa combatem constipatia.
Cam asta ar fi comanda mea pe iherb. Pentru a obtine o reducere de 5 $ pentru fiecare comanda am inserat codul ECI425.
Asadar, in loc sa platesc, 6 dolari pe transport, voi plati doar 1 dolar pe transport. Nu e dragut? Comanda poate fi platita cu orice fel de card, trebuie sa inserati acolo unde vi se cere, numarul de card, data expirarii si un cod de siguranta.
Ce m-a incantat foarte mult la comenzile de pe iherb este faptul ca ele vin la unitatea postala din zona in care locuiesti, adica la posta normala nu la cea vamala. Ei promit ca pachetul ajunge in 8 zile lucratoare. Vom trai si vom vedea. Ideea este sa fie primit.
Eu pe produsele comandate am platit 17,50 $. Nu este o suma exorbitanta si sper ca voi primi pachetul in siguranta.
Voi ati comandat de pe iherb?
Daca aveti nelamuriri sau alte intrebari, contactati-ma pe adresa specialroxy@hotmail.com.

A bientot!
Roxana.

4 comentarii:

  1. Iti recomand sa citesti mai multe despre shakeurile de proteine cu soia, sunt multi care zic ca n-ar fi tocmai ok. Dar cum parerile sunt impartite cel mai bine faci singura putin research pe google sa iti formezi o parere. ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am comandat de 2 ori la ei. O data la inceputul lui decembrie, iar comanda a facut o luna, a ajuns la inceputul lui ianuarie. (pun asta pe seama sarbatorilor)... Si o data in ianuarie cand am primit-o in fix 8 zile. Sunt foarte multumita de ei si de produse, astept sa dau si a treia comanda, cat de curand! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. va multumesc pentru vizita fetelor:* @Silvia, am citit destul de multe reviewuri, si sunt sigura ca oricat de multe as citi, incapatanarea mea tot ma va face sa incerc macar o data un produs care stiu ca nu e tocmai bun.
    @Diana daca imi vine comanda in siguranta, voi mai comanda de la ei. Am pus ochii pe niste sampoane interesante.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am plasat o singura comanda la ei pana acum si mi-au placut mult de tot produsele, cu siguranta voi mai comanda. In cazul meu au ajuns in fix 8 zile lucratoare, bine ambalate, tot la posta normala.

    RăspundețiȘtergere