vineri, 17 februarie 2012

Despre comanda de pe iherb.com


Recunosc ca dupa ce am plasat prima comanda pe iherb.com, am avut putine emotii pana in ziua in care a ajuns coletul. Pe data de 5 februarie a plecat pachetul din America si pe data de 15 februarie am intrat in posesia lui(cu tot cu inzapezirile aferente). Pachetul a venit bine ambalat si pe langa produsele pe care le-am comandat(pentru mai multe detalii cititi aici) am mai primit si doua mostre: una de ceai organic de piersica aurie si una de pulbere de afine ACAI(de care recunosc ca nu am prea auzit pana acum) care amestecata cu apa devine o bautura gustoasa. Pe langa aceste mostre mi-au mai trimis si o lupa/rigla cu insemnul iherb.com.
Cum mai aveam niste dorinte pe lista acum cateva zile am plasat si a doua comanda la ei sperand cu sufletul la gura ca si aceasta va ajunge cu bine. Am facut comanda pe numele sotului mei, si am folosit codul ECI425 sau GEC070, obtinand astfel o reducere de 5 dolari ca si cumparator nou.
Acest cod trebuie inserat in partea de jos a comenzii acolo unde scrie ceva de genul: "If you're a new client, insert a refferal code here and then update your order".
Din produsele comandate am inceput deja sa folosesc roll-onul Crystal, care e mult mai usor de folosit decat piatra de alaun.(o sa-i fac un review in curand).

Daca aveti intrebari, va stau la dispozitie.

A bientot!
Roxana

2 comentarii: