marți, 15 noiembrie 2011

Review Elmiplant Skin Moisture-Lapte hidratant Demachiant si Crema hidratanta de zi (ten normal/mixt)

Locuind in Brasov, una dintre cele mai friguroase regiuni pe timp de iarna, iata ca si tenul si parul meu resimt efectele frigului. Acestea fiind spuse, pe perioada friguroasa incerc sa alternez produsele de ingrijire a tenului pentru a gasi relatia perfect intre crema si tenul meu. In aceasta perioada, pe langa mostrele de crema Iwostin Hidratia, mai folosesc si produsele din gama Elmiplant Skin Moisture, nou aparute pe piata. Aceasta gama, ce contine combinatii de ingrediente atent alese, ingrijste diferitele tipuri de ten si ofera rezultate maxime, pentru o piele frumoasa si sanatoasa. Din aceasta gama, eu mi-am achizitionat Laptele Demachiant Hidratant, cu nectar de gutuie si vitamina E, pentru ten normal/mixt si Crema hidratanta de zi, cu nectar de gutuie si vitamina E, pentru ten normal/mixt.

Iata ce scrie pe eticheta lotiunii demachiante :

Curata eficient tenul cu un cocktail reconfortant de ingrediente active naturale ! Bucura-te de beneficiile nectarului de gutuie, un ingredient care mentine echilibrul optim de hidratare a pielii. Intretine frumusetea pielii cu vitamina E, un eficient agent antioxidant cunoscut pentru proprietatile sale reparatoare.

Actiune : Acest lapte demachiant delicat indeparteaza impuritatile si machiajul, in timp ce textura sa non-grasa lasa pielea sa respire.

Folosire : Aplica pe fata si pe gat, folosind o discheta dlmiplant Skin Moisture.

Pe eticheta se mai mentioneaza faptul ca toate produsele sunt testate dermatologic si nu contin parabeni sau paraffine.

Eticheta cremei de zi pentru tenul normal/mixt :

Ingrijeste-ti tenul cu un cocktail de ingrediente active naturale ! Bucura-te de beneficiile Nectarului de gutuie, un ingredient activ care mentine echilibrul optim de hidratare a pielii. Intretine frumusetea pielii cu vitamina E, un eficient agent antioxidant cunoscut pentru proprietatile sale reparatoare.

Revigoreaza si revitalizeaza tenul

Aceasta crema cu textura delicata iti ofera hidratare naturala si eficienta, lasandu-ti tenul neted si luminos. Nectarul de gutuie mentine echilibrul optim de hidratare a pielii, iar vitamina E, cu rol antioxidant, previne imbatranirea prematura.

Rezultate dovedite clinic

Datorita efectului de lunga durata al cremei Elmiplant Skin Moisture, tenul tau este perfect hidratat si protejat. Textura sa non-grasa ajuta la estomparea zonelor lucioase ale tenului.

Testez deja aceste produse de o saptamana. Imi place mult mirosul lor. Este fresh si revigorant.

Crema este folosita atat de mine cat si de catre sotul meu. Da, ati auzit bine. De obicei sotul meu « atenteaza » la cremele mele de fata precizand ca « il strange fata » dupa ce se spala. J)

Crema intra foarte repede in piele si nu lasa nici un fel de pelicula grasa.

In schimb, lotiunea demachianta nu prea m-a impresionat. Este ceva mai moale ca si textura decat Lotiunea demachianta cu catina de la Cosmetic Plant, si mi se pare ca dupa ce o folosesc imi irita putin fata.

Aceasta este experienta mea cu noile produse din gama Skin Moisture de la Elmiplant. Voi ati folosit aceste produse ? Ce parere aveti despre ele ?

A bientôt !

2 comentarii: