miercuri, 9 noiembrie 2011

Locatii nunta in Brasov



Am ales sa facem nunta in Brasov fiindca de 7 ani locuim aici si este orasul nostru de suflet. Nu am participat la nici o nunta in Brasov asa ca habar nu aveam ce fel de restaurante o sa gasim. Cand am inceput sa cautam o locatie de nunta pentru anul viitor (2012) am mers pe principiul: mic si cochet. Oricum, nunta nu va fi mare. Maxim 100 de persoane.
Am cautat pe net diferite locatii, am notat adresele si intr-o dimineata ploioasa de octombrie, am pornit in vizita:).
Primul restaurant pe care l-am vizitat a fost APOLLONIA. Acest hotel/restaurant este situat pe strada Neagoe Basarab, numarul 7. Locatia mi-a placut foarte mult. E un loc discret si cochet. Discutand cu seful unitatii respective ni s-au mentionat urmatoarele:
- capacitatea salii – 50 maxim 60 de locuri (cred ca vara s-ar putea face o mica nunta si pe terasa dar noi am omis acest aspect)
- daca doream sa cazam invitati acolo ni se facea un anumit discount (de la 240 de lei camera dubla la 200 de lei camera dubla)
- meniul este unul flexibil: 140 de lei fara bauturi/prajituri/fructe
- nunta poate dura pana la orele 23 maxim (fiindca restaurantul este situate aproape de unele locuinte, si trebuie respectat programul de odihna al oamenilor)
- la momentul respectiv, inceputul lui octombrie, erau libere mai toate sambetele si duminicile din 2012
- se pot face acolo botezuri dar si pomeni
- acontul pe care trebuie sa-l dati la acest restaurant este de 2000 de ron.

Cam atat despre prima locatie vizitata. Daca doriti alte informatii sau numere de telefon, sunt aici.

A bientot!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu