sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Review La Roche Posay- Balsam relipidant pentru corp anti-iritatii


Buna seara,

Iata ca a venit vremea sa vorbesc despre singurul produs-mostra de la La Roche Posay pe care am avut ocazia sa-l testez. Este vorba de Balsamul relipidant pentru corp anti-iritatii, varianta sample de 15 ml. Mentionez ca am primit aceasta mostra de la o prietena farmacista.
Iata ce se spune despre acest balsam:
"Indicatii:
Xeroza cutanata foarte severa. Atopie la nou-nascuti, copii, adulti.


Proprietati:

Relipidant cu remanenta ridicata (suficienta o singura aplicare pe zi).
Textura cu oleozomi, non ocluziva, usor de aplicat.
Anti-iritant, calmant si anti-pruriginos.
Toleranta excelenta.

Ingrediente:
Apa termala La Roche-Posay, niancinamida 4% (ingredient anti-iflamator), unt de karite 20% (ingredient relipidant), glicerina 10% (ingredient hidratant), ulei de rapita 2% (relipidant).


Acest balsam poate fi folosit pe tot corpul , atat pentru pielea adultilor cat si pentru pielea celor mici. Ce mi-a placut cel mai mult la el a fost untul de karite, care se gaseste in proportie de 20%, faptul ca nu are parfum si nici parabeni. Dupa parerea mea, acest unt de karite face toata treaba. Balsamul are o textura putin uleioasa, dar dupa aplicare intra destul de repede in piele. Efectul de piele hidratata si "vindecata" ramane chiar si dupa 2-3 spalari pe maini.

In concluzie: Daca este aplicata zilnic, si daca este asociata din cand in cand cu un bun gommage, pielea uscata isi va recapata aspectul hidratat si stralucitor.


A bientot!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu