luni, 28 noiembrie 2011

Review Apidermaliv- crema pentru calcaie cu ulei de masline, unt de shea si ulei esential de menta


Hello all!
Cand am primit coletul cu noua gama apicosmetica de la Complexul Apicol Veceslav Harnaj am fost foarte incantata. Bucuria mi s-a spulberat imediat ce am deschis coletul. Crema de calcaie cu ulei de masline, era imprastiata prin toata cutia datorita unei neatentii la ambalare.
Am sters frumos toate celelalte creme si m-am pus pe testat, dar nu inainte de a ii sesiza si pe cei de la Complexul Apicol Veceslav Harnaj de problema impachetarii coletului. Acestia au fost foarte receptivi si prompti si, trei zile mai tarziu, un curier mi-a adus o alta crema pentru calcaie in schimbul celei dispersate.
Asadar, aceasta crema pentru calcaie este prima testata din aceasta gama.
Iata ce indicatii are:
Apidermaliv crema pentru calcaie cu ulei de masline, unt de shea si ulei esential de menta este o crema de ingrijire pentru pielea calcaielor. Combinatia de 95% ingrediente de origine naturala precum: uleiul de masline, ceara naturala de albine si untul de shea cunoscute pentru proprietatile lor sunt ingrediente ce catifeleaza pielea ingrosata a calcaielor in ttimp ce uleiul esential de menta ajuta la stimularea circulatiei sangelui avand in acelasi timp actiune antiseptica si dezinfectanta.

In prospect, scrie a se aplica aceasta crema de 2 ori pe zi. Eu am folosit-o o singura data pe zi, dupa baie, seara.
Nu m-am zgarcit cu aplicarea cremei, si am aplicat-o din abundenta pe fiecare calcai+talpa, masand usor, cam 5 minute. Crema intra destul de greu in piele si in prima instanta lasa o pelicula grasa. Dupa aplicarea cremei mi-am protejat talpile cu sosete de bumbac. Ce nu-mi place la aceasta crema este mirosul puternic de ulei de masline, cel putin mirosul asta il sesizez eu. Mai si pateaza putin, dar asta e normal, cred.
Dupa o folosire de 7-9 zile pot spune ca ma declar multumita de calcaiele mele. Nu mai au acel aspect de piele de crocodil si sunt sigura ca, daca o sa continui aplicarea pana la terminarea cremei, voi avea niste calcaie hidratate, ca de bebelus.:)

Daca doriti sa achizitionati aceasta crema, o puteti gasi aici la pretul de 8.33 Ron.

A bientot!

4 comentarii:

  1. eu nu am incercat-o inca.. va urma :)
    merci de review!

    RăspundețiȘtergere
  2. Aiurea problema cu crema varsata, eu am avut noroc deci - capacul uneia dintre creme era desfiletat, dar cel interior a rezistat, asa ca nu s-a varsat nimic.
    P.S. Interesanta partea cu mirosul, eu simt un miros placut mentolat, nu foarte puternic cat sa ma deranjeze. Eu n-am folosit-o decat de vreo 2-3 ori, am inceput cu crema de calcaie cu propolis.
    Testare placuta in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu o folosesc acum pe cea simpla si imi place mult :) Pe cea cu menta am zis s-o pastrez pt primavara-vara, e mai racoroasa.

    RăspundețiȘtergere
  4. merci de vizita, fetelor:* interesant e ca eu nu am simtit deloc izul de menta..ce ti-e si cu mirosurile astea...

    RăspundețiȘtergere