duminică, 27 noiembrie 2011

"Ard in flacari" cu Revicel


De saptamana trecuta, ma numar si eu printre posesoarele a doua creme anticelulitice Revicel. Bineinteles ca am testat crema chiar in seara in care am primit pachetul. Mi-a placut ambalajul colorat si mirosul puternic al cremei. Am ales ca in acea seara sa fac si un gommage cu zat de cafea "ca sa intre mai bine crema in piele." Zis si facut. La ora 20:00, intalnire de gradul zero: eu si Revicel. Am inceput sa aplic crema, din abundenta, pe coapse, pe picioare si pe burta. Am masat vartos si am asteptat sa intre in piele. Asteptarea fiind de lunga durata(am asteptat mai mult de 15 minute ca sa intre cat de cat in piele) mi-am luat pijamalele pe mine si m-am intins frumos in pat asteptand sa ma "arda" pielea, asa cum citisem in postarile altor trenderite Revicel.
Si asa a fost. Cel mai tare am simtit cum ma "arde pielea", pe spatele picioarelor si pe partea interioara a acestora. Pe coapse si pe burta am avut doar o simpla senzatie de caldura. In schimb, acea senzatie de "arsura" s-a mentinut timp de aproximatix 5-6 ore. Cred ca am exagerat, totusi, cu cantitatea aplicata.
Un mare dezavantaj, ar fi faptul ca aceasta crema pateaza. O fi din cauza extrasului de ardei iute, habar nu am. Ideea e ca mi-am patat de la lenjeria intima, pijamale, pana la o parte din cearsaful de pe pat:)
Ah, si crema aplicata in exces, adica mirosul prea intepator al acesteia, mi-a dat o mica senzatie de greata. Dar, ce sa fac daca sunt cam sensibila la mirosuri?
In serile ce au urmat, am aplicat mai putina crema si parca nu m-a mai "ars pielea" chiar asa de tare.



A bientot!

4 comentarii:

  1. Sa stii ca nu ai exagerat cand ai zis ca senzatie de caldura s-a mentinut 5-6 ore..Eu m-am dat ieri la ora 13.00 la ora 16.15 eram in Pitesti, apoi am fost cu prietenul meu la cumparaturi, apoi am vizitat niste prieteni si pe la 17.30 m-am asezat pe canapea. Imi ardeau fundul si picioarele! Nu imi venea sa cred!!! Se simtea mai rau decat incalzirea din scaune de la masina. Pe la 18.40 cand am plecat acasa fundul meu inca ardea...nu mi-a venit sa cred!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Pinkie! De ce as minti?:) Mi-a fost foarte greu sa adorm in acea noapte....mi se parea ca arde patul...A doua zi am folosit mai putin acrema, efectul nu a fost chiar asa de amplu, dar totusi...Daca arde, inseamna ca e eficienta? Habar nu am..Merci de vizita:*

    RăspundețiȘtergere
  3. da deci senzatia aceea de arsura chiar se mentine dar eu nu pot sa o suport mai ales cand vreau sa dorm..e groaznic:))...de patat haine nu am avut probleme:)

    RăspundețiȘtergere
  4. merci de vizita Alina:*...cred ca o sa mi se obisnuiasca pielea cu senzatia asta...

    RăspundețiȘtergere