miercuri, 29 iunie 2011

Baietii - manual de utilizare


In spatele unei infatisari cateodata dure se ascunde de cele mai multe ori o fire
sensibila...

Un amor propriu usor de ranit
Ce faceti, fetelor, v-ati pus pe "agatat" acum? Bine, bine, nu este ceva nou.
Insa o practicati cu o mare usurinta, adoptand adesea chiar tehnicile specific
masculine de "acostare". In orice caz, aproape toti baietii stiu - cu exceptia unora
mai naivi - ca atunci cand o fata iubeste, nimic nu ii sta in cale. Asa ca fiti
linistiti. "Cum ma vede ca sunt mai slab, schimba macazul", ne spune Iulian.
"Partea proasta este atunci cand fetele isi iau aerul acela de "mascul feroce", si
asa destul de ridicol chiar la baieti." Nu raniti amorul propriu al cavalerilor vostri,
carora le place atat de mult sa arate ca stiu sa domine o situatie. Incercati mai bine
sa patrundeti situatia: baiatul este obligat sa joace putin teatru in fata amicilor
lui cand de fapt el este mult mai sensibil decat lasa sa se vada. Poate ca este foarte
indragostit insa adesea incapabil sa o recunoasca si fata de el insusi. Cum ai vrea sa
recunoasca atunci fata de tine? Nu te astepta, deci, la niste demonstratii de tandrete
nemasurata. Rolul tau este sa-l faci sa se simta in siguranta. Daca ai rabdare, vei
vedea ca vorbele tandre si declaratiile nu vor intarzia sa apara.
El tine la reputatia lui
Cuceririle repetate cu care el se lauda nu sunt adesea decat rodul imaginatiei lui.
In caz contrar, nu iti pierde cumpatul! Un tip cu o multime de flirturi la activ nu
este neaparat un neispravit, un ticalos. De cele mai multe ori, este un tip care cauta
sa se "aseze". Courteline scria ca "dragostea este pentru cel care a mancat, nu
pentru cel flamand". Si baietii cauta iubire! Pur si simplu insa aceasta cautare
le ia ceva timp pana sa-si dea seama ce cauta, spre deosebire de voi, fetele, care
stiti foarte bine ce vreti.
Evitati, totusi, pe cat posibil, genul "colectionarilor" de aventuri, total
imaturi. Daca vreti sa nu va perpeliti prea tare.

Camarad sau... camarad?
Obiectul dorintelor tale nu-si va da duhul imediat. El ar putea chiar deveni cel
mai bun prieten al tau - lucru care nu se intampla decat destul de rar dupa o
ruptura. De altfel, poti sa te opresti aici. Multe dintre voi, in lipsa unor
confidente masculine, se multumesc cu aceasta situatie. In caz contrar, nu fiti
disperate. Printre amicele de care ii place sa se inconjoare ca sa se simta in siguranta, o va recunoaste intr-un final pe cea care ii arata ceva mai mult decat o simpla prietenie. Stai pe-aproape, este vorba chiar de tine!

Nu este decat un obsedat sexual?
Daca incepeti sa iesiti impreuna, vei fi confruntata rapid cu problema sexului. Crezi ca el nu se gandeste decat la un singur lucru: actul fizic este mai important decat iubirea. Si ai motive temeinice sa o crezi, pentru ca nu vorbeste decat despre acest lucru cu prietenii lui. Iti este teama ca ai sa devii un obiect de consum, tu, care de fapt il iubesti sincer. Si, in acest caz, fii atenta la aparente. Daca trage de tine ca sa ajungi in patul lui, faptul se datoreaza atat presiunii la care il supune grupul de prieteni, cat si dorintei lui. In fond, este si el destul de speriat. Poate chiar mai speriat decat tine cateodata. Daca multi tip - ca Serban, de exemplu - viseaza sa dea peste o fata "priceputa", aceasta inseamna ca ei ar dori ca tu sa preiei comanda. Acum vine randul tau sa stii ce vrei... Desigur, daca ii refuzi avansurile, el iti poate intoarce spatele. Insa in nici un caz nu trebuie sa-i cedezi crezand ca numai astfel il pastrezi. Si, de altfel, este pacat sa transformi dreagostea fizica intr-o tranzactie vulgara. Iti mai ramane asul din maneca: fa-l sa se simta bine cu tine, creeaza impresia unei complicitati (care va fi si mai mare daca aveti si unele afinitati): este singurul lucru care il va tine legat de tine.

Locul intai in gasca
Infernul este de cele mai multe ori ceilalti. In primul rand, prietenii care nu il lasa o clipa in pace. Te-ai temut de ei si inainte. De bine, de rau ii suporti. El insa are nevoie de ei. Ei ii ofera posibilitatea sa se afirme. In acest caz, va trebui sa te obisnuiesti cu gandul. Altfel s-ar putea ca tipul tau sa faca ce a facut Serban, care se vede pe rand ba cu prietenii, ba cu prietena. Idealul este sa reusesti sa-i seduci pe acesti tipi care formeaza gasca de prieteni, pentru ca prietenul tau tine enorm la parerea amicilor lui. "Nu incape nici o indoiala, spune Iulian, prietenii sunt pe primul loc. Prietena trebuie sa se integreze in grup, dar poate ca spun asta pentru ca nu am nici o prietena." In schimb, Florin are o prietena de vreo 8 luni. Concluzia: "Prietena mea si-a castigat incetul cu incetul credibilitatea si iata ca acum ea se afla pe primul loc". Dupa cum vedeti, orice este posibil. Adevarata concurenta se afla in alta parte...

Concurenta nu este exclusa...
Ai aflat cat de perfide pot fi prietenele tale atunci cand isi doresc un tip. Tipul tau, de exemplu. Ca sa nu mai spunem ca nici el nu pierde ocazia sa mai faca o cucerire. "Imi place sa ma uit dupa alte fete si apoi sa-i spun prietenei mele, ne marturiseste Sorin. In felul acesta am instaurat un joc intre noi. Si asta o face geloasa." Este firesc si pe undeva iti place si tie. O fata trebuie sa aleaga: langa un baiat pe care il iubesc toate fetele nu poate fi linistita. Si reciproca este adevarata, nu-i asa? Insa daca ai intrat intr-o poveste de iubire, jocurile acestea trebuie sa inceteze.

... Dar si tu poti alege
In orice caz, el va fi intotdeauna mai gelos decat tine. De ce? Simplu: fetele de cele mai multe ori isi cauta prieteni mai mari si nu baieti de varsta lor. Or, pentru tinerii intre 15-18 ani nu exista decat o fata libera la doi baieti. Asa ca cel mai mare motiv sa se teama de o eventuala rivalitate il are baiatul, care va incepe sa-si cladeasca discursul pe fraze de tipul: "Pentru mine fidelitatea este foarte importanta. Dar pentru tine?". Pretext ca sa se asigure ca inca mai tii la el. Asa ca mingea este in terenul tau.

Sa recapitulam!
Ati inteles acum de ce vorbim despre "jocul seductiei". Ca sa-l cuceresti, trebuie sa fii deopotriva sincera si putin ipocrita. Sa joci cu aceeasi maiestrie dublul rol de femeie neajutorata si de doica. Si ce-ar fi daca i-am marturisi intr-o buna zi aceste manevre oculte? Este lucru stiut, suntem atrasi de celalalt pentru calitatile sale si ramanem cu el pentru defectele pe care le are. Iar daca tinem seama de cazierul pe care il ai, nici o grija, te paste o pedeapsa de vreo... 20 de ani!

Sper sa va fie de folos!;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu