duminică, 16 octombrie 2011

New stuff in October



Hello girls!
Am cam lipsit de pe blog deoarece am avut o perioada stresanta si plina la serviciu.
Ca si update mic la concursul organizat de Biomania.ro am si castigat o cutie de cereale bio. Abia astept sa ma infrupt din ele!
In continuare o sa va prezint ce mi-am cumparat luna aceasta.
Nu sunt o mare amatoare de makeup, in sensul ca nu ma dau in vant dupa produse foarte scumpe pentru ca nu le-as folosi mai deloc. Am citit tot felul de reviewuri despre paletele de 60-80-120-168 de culori si mi-am dorit si eu una asemanatoare(nu as fi vrut sa le achizitonez cu preturi exorbitante). Asa ca am dat o raita pe ebay.com si mi-am cumparat o paleta de 120 de culori no name si o pseudo trusa de pensule. Sincer am folosit paleta o singura data la un makeup, iar din pensule, am folosit-o doar pe cea angle, care mi-a depasit asteptarile.
Apoi mi-am cumparat o lotiune de corp, pentru ca ramasesem fara, si m-am hotarat sa o incerc pe cea de la Garnier, mai exact: Garnier Intensive 7-days Ultra Softening Lotion with L-Bifidus. Imi place pentru ca miroase dulce si intra repede in piele.
Urmatorul produs este cel mai laudat in bloggosfera si anume: Demachiantul bifazic pentru ochi si buze de la Farmec. Mi-a placut cat de bine curata, dar nu mi-a placut pelicula uleioasa pe care o lasa pe piele. Ah, si mirosul acestui demachiant ma infioara de fiecare data cand ma demachiez!
Dupa ce folosesc Lotiunea tonica fara alcool cu extract de macese de la Cosmetic Plant, imi rasfat pielea din jurul ochilor cu Ulei de migdale dulci presat la rece.
Si ca bonus, pentru ca am fost cuminte, mi-am cumparat un parfum Refan. E prima oara cand achizitionez asa ceva si sper sa-mi placa desi sunt constienta ca nu poate tine pe piele prea mult. Imi place ca miroase dulce si discret.
Cam atat despre produsele acestei luni.
Daca aveti nevoie de detalii despre aceste produse, feel free to ask.
O saptamana calduroasa va doresc!
xoxo

4 comentarii:

  1. eu sunt foarte incantata de paleta de 120 . mereu cand ma uit la ea am chef sa ma machiez sa incerc ceva nou :X

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca iarna asta o sa ma indragostesc si eu de ea..:)
    iti multumesc de vizita! xoxo

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am trusa de 120 de culori tot de pe ebay si o ador :X

    sa le folosesti cu placere pe toate!

    RăspundețiȘtergere
  4. iti multumesc mult Camy. deja am facut trei makeupuri cu diferite culori. fardurile astea rezista o zi intreaga cu primer!

    RăspundețiȘtergere