Imi plac dulciurile raw facute in casa. De exemplu, dimineata obisnuiesc sa mananc un amestec de mere rase, seminte de in rasnitate, putina nuca si fulgi de cocos. Cu acest mic dejun reusesc sa-mi stapanesc foamea pana la ora 13 cand servesc pranzul.
Acum vreun an, interesata de curentul raw food, am dat peste videourile Ligiei Pop. Retetele prezentate de ea sunt foarte usor de realizat si foarte gustoase.
Episodul meu preferat este cel in care ne invata cum sa facem o prajitura cu ciocolata care sa nu ne ingrase:)
Dar cine este Ligia Pop?
Ligia Pop este promotoarea alimentatiei raw food in Romania, autor, raw chef, gazda show-ului “Ligia’s Kitchen®” care are 21 de episoade pana in prezent, fondatoarea si organizatoarea targurilor raw food nationale “Raw Generation®” si a miscarii “Romania Goes Raw”. Ligia a publicat pana in prezent trei carti despre raw food si o metoda inovativa de pian, deoarece pe langa toate acestea ea este si licentiata in muzica de catre Universitatea de Arte “George Enescu” din Iasi si profesoara de pian.
- “Retete Vegane Fara Foc“
- “Germeni si Vlastari, Surse de Sanatate si Energie”
- “Deserturi pentru Parinti si Copii Sanatosi”
- “Pasi in Lumea Muzicii”
Mai multe detalii despre aceasta deosebita persoana gasiti pe situl ei.
Do you go raw?:)
A bientot!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu