joi, 21 iulie 2011

Review DEodorant natural Crystal Fresh stick


Vara, poate mai mult ca niciodata, dam atentie deodorantelor folosite. Eu am cautat intotdeauna un deodorant care sa nu-mi inhibe transpiratia, sa faca fata unei zile toride de vara, sa nu pateze hainele albe si nici pe cele negre si sa fie si mai putin nociv decat cele pe care le gasim pe toate tarabele. Astfel, dupa cercetari indelungate, m-am hotarat sa-mi cumpar in luna mai Deodorantul natural Crystal Fresh (mai este numit si piatra de alaun).
Iata ce ne spune producatorul:

Alaunul este un mineral care se gaseste sub forma cristalina in natura. In functie de elementul chimic in jurul caruia se formeaza, poate fi de mai multe feluri. Cele mai comune in industria cosmeticelor sunt alaunul de amoniu (ammonium alum) care se gaseste in forma naturala in minereul numit Tschermigite si alaunul de potasiu (potassium alum) in forma naturala in minereul numit Alunite. Formulele chimice sunt o dovada ca cele doua minerale sunt intr-o proportie mare asemanatoare (NH4)Al(SO4)2·12H2O pentru ammonium alum si KAl(SO4)2·12H2O pentru potassium alum.
n recipient "push up" , foarte usor de folosit chiar si cu mainile ude. Se aplica pe pielea umeda dupa dus sau se umezeste cristalul cu putina apa inainte de folosire. Astfel se creeaza o pelicula protectoare microscopica care impiedica formarea bacteriilor responsabile de mirosurile neplacute ale transpiratiei. Nu pateaza hainele, nu are miros dar nici nu blocheaza efectul altor parfumuri. Marele avantaj pentru sanatatea dvs. este ca deodorantul nu inhiba eliminarea transpiratiei.

Poate fi aplicat la subrat, pe corp sau pe picioare. Durata de folosire indelungata - un an.

Deodorantele din gama Crystal Fresh contin saruri minerale 100% naturale, fara ingrediente chimice. Compusul mineral Ammonium Alum are o actiune antibacteriana naturala. Atunci cand este aplicat pe piele se formeaza o pelicula microscopica actionand ca un micro-climat care nu este propice producerii bacteriilor. Atentie, mirosul neplacut nu provine de la transpiratie ci este produs de bacteriile care se formeaza pe piele. Eliminand producerea bacteriilor eliminati si mirosul neplacut!

Produsele Crystal Fresh NU CONTIN „parabeni” sau Clorhidrat de Aluminiu, Aluminiu Zirconiu sau alte substante chimice de sinteza care pot duce uneori la aparitia nodulilor la san. Deasemenea NU CONTIN freon sau alte gaze care pot duce la distrugerea stratului de ozon sau la declansarea crizelor de astm. Aceste produse NU CONTIN uleiuri sintetice care produc patarea hainelor, alcool care poate produce arderea sau iritatia pielii, emulsii sau solventi care produc blocarea porilor, parfumuri care pot cauza reactii alergice severe, alti aditivi chimici sau toxici.

La inceput mi s-a parut ciudat sa il aplic si sa nu simt nici un miros, si sincera sa fiu, nici nu aveam prea multa incredere in eficienta lui. Acum la aproape 3 luni dupa achizitionare si folosire pot sa ma declar pe deplin multumita. Mi-a placut asa de mult incat toate prietenele mele au inceput sa il foloseasca, fiind foarte multumite de el.
Eu il folosesc dupa dus, pe pielea uda, si il aplic cam de 10 ori. NU, nu se consuma deloc repede. Producatorul promite o durata de folosire de cel putin sase luni. Eu dupa 3 luni am consumat cam jumatate de cm. Asadar aplicat pe pielea curata si umeda face minuni. Poate fi folosit imediat dupa epilare in zona axilei; la mine am observat o calmare a zonei respective.
Recent am descoperit la DM, si o varianta mai ieftina a acestui deodorant, Deodorant cristal pentru piele sensibila (undeva in jurul a 10 ron) si este la fel de eficient.
Il recomand cu caldura!
Pentru mai multe detalii vizitati situl Natura-shop.ro

4 comentarii:

  1. mersi ca ai trecut si pe la mine. Intr-adevar, asta arata mai bine si pare mai usor de manuit. Si eu sunt multumita pentru inceput de el. Nu m-am gandit ca o sa faca minuni :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu iti multumesc! Arata bine si e foarte usor de folosit!xoxo:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Rox,merci de pont...imediat ce vine mama ne punem de acord si comandam vreo 3-4:))pentru toata familia!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu placere:)..deodorantele astea se gasesc la orice magazin naturist mai de Doamne ajuta..costa in jur de 25 de lei...daca vrei, poti sa incerci si varianta mini care costa in jur de 17 lei. sa le folositi sanatosi!

    RăspundețiȘtergere