joi, 28 aprilie 2011

you want NUXE..then Nuxe wants you! giveaway


Am asteptat cu sufletul la gura esantioanele de la NUxe, pentru ca asa as fi putut testa uleiul "multifunctional" care imi facea de mult cu ochiul. Iata ce spune siteul oficial despre acest ulei miraculos:

EFFECTIVE BY NATURE

Huile Prodigieuse is a dry oil with a unique superactivated formula combining 30% Precious Plant Oils and Vitamin E to nourish, repair and soften face, body and hair in a single gesture.

Asadar, acest ulei este un ulei uscat avand o formula ce combina plante oleaginoase si vitamina E, pentru a hrani si a face moale atat parul cat si pielea. Deci, poate fi folosit atat pe fata, cat si pe corp sau par. Acest lucru nu poate decat sa ma bucure. Am folosit de multe ori tot felul de combinatii pentru piele sau par, cum ar fi: ulei de masline, ulei de ricin, petrol si vitamina A; ulei de masline, miere, galbenus --ca si masti pentru par. In urma acestor masti ma alegeam cu un par stralucitor, dar cu un miros si o textura a parului de nesuportat. Bineinteles ca in cazul Uleiului Prodigieuse, situatia este diferita. Acest ulei are un parfum discret care se mentine cel putin doua ore pe piele sau pe par. Odata aplicat pe piele sau pe par, se absoarbe foarte usor, fara sa lase impresia de piele/par super uleioasa. Cred ca acest ulei ar merge de minune folosit pentru diminuarea vergeturilor cauzate de ingrasare/slabire brusca. Ar putea fi folosit, pentru ca este foarte hidratant, in urma bronzarii excesive.
De ce as mai folosi acest ulei?Pentru ca merit! Daca pielea mea ar putea sa-mi spuna ce-si doreste, cu siguranta m-ar ruga sa folosesc HUILE PRODIGIEUSE, pentru ca i-ar placea sa fie rasfatata.
PS: Aseara cand am aplicat putin ulei pe fata si pe decolteu, iubitul meu m-a intrebat daca folosesc un parfum nou:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu